З 10-РІЧНИМ ЮВІЛЕЄМ ЖУРНАЛУ "ИК"!

img
Ю.Л.Волянський

 

Редакційній колегії газети «Медицинский вестникУкраины» та науково-практичногожурналу «Инфекционный контроль»,
Головному редактору, Головному державному санітарному лікарю Одеської області
Л.Г.Засипка

 

Шановна Любов Гнатівно!

Напередодні Нового року та Різдва Христового щиро і сердечно від імені колективу одного з найстаріших в світі науково-дослідних закладів протиепідемічного профілю – Харківського Мечниковського інституту шлю Вам особисто, всім працівникам санітарно-епідеміологічної служби Одещини, редакційній колегії газети і журналу найкращі побажання здоров’я, сімейного благополуччя, душевної рівноваги, наснаги в роботі та професійній діяльності.
Наступаючий рік буде ювілейним для журналу «Инфекционный контроль», який вже зайняв достойне місце серед медиків, ветеринарів та виробників фармацевтичних препаратів профілактичного та лікувального призначення. Журнал в своєму роді унікальний, ємкий, насичений вельми корисною інформацією, завжди коректний в редакції, доступний з точок зору як організаторів охорони здоров’я, так і лікарів-практиків самої різної спрямованості – сімейної медицини, епідеміологів, інфекціоністів, мікробіологів і вірусологів, паразитологів і дезінфекціоністів тощо. Спрямований на боротьбу з нозокоміальними інфекціями, він чітко окреслює шляхи, засоби та підступи щодо її удосконалення. За такий короткий період стати такими авторитетами вдається далеко не кожному. Плекаємо надію, що вже в найближчому майбутньому здобутки Ваші стануть ще вагомішими та плідними для широкого кола читачів, і не тільки медиків. Об’єк-тивна інформація, її кваліфіковане узагальнення, висновки та нові ідеї безсумнівно корисні і для чиновників самих різних рівнів та рангів, по вертикалі і горизонталі, і для пересічного читача.
Неможливо переоцінити Ваше устремління віддавати свої знання і досвід людям. Ще і ще раз поздоровляємо з святами, бажаємо всього найкращого, щастя та успіхів в подвижницькій діяльності во ім’я нашої незалежної України і на благо її народу.

Від імені колективу
Директор Інституту                 Ю.Л.Волянський