«Народний лікар»

img
«Народний лікар»


З 13 серпня під егідою «Національної Медичної Премії» розпочинає роботу новий проект «Народний лікар»

Релиз (10.08.2009)

Багатьом з нас є за що дякувати українським медикам, є про що розповісти тим, хто втратив надію на вітчизняну систему охорони здоров’я і спеціалістів, що в ній працюють. «Народний лікар» - це історія про медицину на яку ми заслуговуємо і про надії, які на неї покладаємо. Кожен матиме змогу розповісти про тих, кому вдячний за одужання чи бодай життя своїх близьких.  Історії будуть друкуватися на шпальтах газет і демонструватися у ефірі телеканалів.
У нашій країні є медики - професіонали, віддані своїй справі, що кожного дня рятують життя і справджують наші надії на одужання.
Суспільство має задекларувати рівень очікувань, щодо представників медичної галузі, щоб ті, хто зараз тільки обирає собі професію, розуміли, чого від них чекатиме пацієнт і чого вимагатиме фах, що є не просто роботою, а покликанням.
Досить розподіляти суспільство на лікарів і пацієнтів. Всі ми прагнемо здоров’я українського народу. Всі прагнемо бути здоровими і отримувати медичну допомогу на високому рівні. Надарма кажуть, що «нарікання розділяє людей, а надія об’єднує» — тільки об’єднавши наші надії, зусилля і сподівання ми зможемо досягти конкретних, відчутних   змін на краще. Нехай сьогодні у межах одного чи декількох проектів, проте завжди краще починати з маленьких дій, ніж з великих слів.
Надсилати свої історії «Народного лікаря» можна  на електронну  (nmp@nmp.org.ua) або поштову (м. Київ, 02192, а/с 91)  адреси  Організаційного комітету «Національної Медичної Премії».

Не залишайтеся байдужими, коли ваша думка дійсно має значення!