У Новопетрівці Бердянського району провели прийом запорізькі лікарі

img

Про це особисто попіклувався голова обласної державної адміністрації Борис Петров після того, як дізнався від свого заступника – керівника апарату ОДА Станіслава Лимарчука про ситуацію у с. Нововпетрівка.

Під час робочої поїздки  заступника голови – керівника апарату обласної державної адміністрації Станіслава Лимарчука до села Новопетрівка Бердянського району з’ясувалося, що багато жителів села знаходяться на обліку в обласній клінічний лікарні. Однак, через велику відстань, хворі не мають можливості регулярно приїздити на прийом до запорізьких лікарів. Тому до заступника голови обласної державної адміністрації звернувся головний лікар Новопетрівської амбулаторії Анатолій Пучков з проханням направити з обласного центру до села кількох лікарів, щоб останні провели виїзний прийом новопетрівців.

Станіслав Лимарчук окреслив ситуацію, яка утворилась у Новопетрівці голові обласної державної адміністрації Борису Петрову. Очільник регіону взяв на особистий контроль це питання і домовився з керівництвом 9  міської лікарні м. Запоріжжя щодо відрядження чотирьох лікарів до Бердянського району.

Сьогодні з восьмої ранку жителів Новопетрівки приймають терапевт, офтальмолог, невропатолог та хірург.

На прийом записалося понад 100 жителів села, серед них і тяжко хворі, які не встають з ліжка.

Новопетрівці висловлюють велику вдячність керівництву облдержадміністрації за небайдужість до їх долі.

 

Вікторія Гаврилюк, управління у справах преси та інформації