МОЗ України та ВГО "Зупинимо гепатит" підписали Меморандум про взаємопорозуміння

img

Міністерство охорони здоров'я України та Всеукраїнська громадська організація "Зупинимо гепатит" підписали Меморандум про взаємопорозуміння щодо співробітництва у сфері охорони здоров'я.

Даний Меморандум був ухвалений з метою реалізації проектів, спрямованих на вирішення питань, пов'язаних з вірусними гепатитами в Україні, реформуванням та розвитком галузі охорони здоров'я.

Важлива увага також приділятиметься наступним напрямкам: доступності якісних медичних послуг, посилення пропаганди здорового способу життя, підсилення ролі первинної медико-санітарної допомоги та охорони материнського та дитячого здоров'я.

МОЗ України та ВГО "Зупинимо гепатит" співпрацюватимуть як між собою, так і з національними, місцевими та закордонними неурядовими організаціями, ЗМІ, донорськими організаціями з метою досягнення найбільш ефективних результатів співпраці в рамках даного Меморандуму.

Організація надаватиме Міністерству консультивно-методичну підтримку у підготовці проектів нормативних документів, проектів концепцій та стратегій щодо реформування та розвитку галузі охорони здоров'я.

Даний Меморандум про взаємопорозуміння регулюється законодавством України.

Прес-служба МОЗ України