До рятувальників Донеччини завітав французький генерал медичної служби

img
Напередодні футбольних подій Євро-2012 у Головному управлінні МНС України в Донецькій області побували представники Франції, які цікавилися питанням організації медичної допомоги у разі виникнення надзвичайних ситуацій із значною кількістю постраждалих.


Генеральний директор фірми GIFA Жан Кагассі та генерал медичної служби пожежно-рятувального відомства Французької Республіки Анрі Жюльєн зустрілися із начальником ГУ МНС України в Донецькій області генерал-майором служби цивільного захисту Миколою Ільченко та заступником начальника Головного управління - начальником управління МНС у місті Донецьк полковником служби цивільного захисту Володимиром Зайцевим. Гості з Франції розповіли про власні досягнення в організації діяльності пара-медиків, продемонстрували слайди із спеціалізованою технікою, поділилися практичним досвідом.


Донецькі рятувальники показали гостям спеціалізований автомобіль швидкої медичної допомоги із реанімаційними можливостями, який був переданий у Донецький гарнізон МНС за міністерською програмою технічного переоснащення. Загалом МНС придбало 14 таких сучасних автомобілів, але Донецьк отримав технічну новинку першим, як місто, що прийматиме півфінальні матчі змагань Євро-2012. Гостей приємно здивувало те, що спеціалізована «швидка» розроблена на базі автомобіля французької фірми «Рено».

 

За інформацією центру пропаганди ГУ МНС України в Донецькій