Україну обрано серед країн Східної Європи для проведення міжнародної конференції з питань реабілітації дітей з неврологічними порушеннями

img
Україна була обрана серед інших країн Східної Європи для проведення 9-12 вересня 2009 року міжнародної конференції, присвяченої методам реабілітації дітей з неврологічними порушеннями, затримкою розвитку.

Основним організатором цього заходу визначено Український медичний Центр реабілітації дітей з органічним ураженням нервової системи МОЗ України, який на сьогодні є провідним Центром, що забезпечує лікування та реабілітацію дітей з усіх регіонів України. У свій час він був створений як модельний, і оснащений за рахунок коштів Концерну Фольксваген (1996 рік).

Міністерством охорони здоров’я разом із Українським медичним Центром реабілітації дітей з органічним ураженням нервової системи МОЗ України відкрито офіційну сторінку в мережі Інтернет (http://www.neuroped2009.org.ua/ukr/main.html) з питань підготовки та проведення Міжнародного та ІХ Українського конгресу дитячих неврологів.

Медична реабілітація дітей з неврологічними порушеннями, затримкою розвитку є актуальною проблемою не лише в Україні, але й у світі. Тож, пошук нових ефективних підходів у вирішенні питання підвищення рівня реабілітації і стане головним завданням міжнародної конференції.

Прес-служба МОЗ України