Співчуття

img

СпівчуттяКолектив Головного управління Держсанепідслужби в Одеській області з глибоким сумом сприйняв звістку про велику втрату – передчасно обірвалось життя Михайла Семеновича Брагара, нашого колеги, якого ми добре знали і поважали, з ким багато років співпрацювали на терені профілактичної медицини.

Заслужений лікар України Михайло Семенович Брагар віддав охороні здоров’я населення Херсонської області сорок років професійного служіння. Розпочав трудову діяльність лікарем із загальної гігієни, понад десятиліття очолював обласну санепідслужбу, згодом – обласне управління охорони здоров’я, в останні роки життя - «Обласний територіальний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф». І на рядових, і на всіх керівних посадах Михайло Семенович самовіддано служив медицині, дієво опікувався її розвитком, проявляючи не лише високий професіоналізм і організаторський талант, а й чуйне ставлення до долі своїх колег, турбувався про кожного співробітника: про молодих фахівців, про медиків-ветеранів.

Михайло Семенович Брагар був людиною активної життєвої позиції, він один з ініціаторів заснування всеукраїнської газети «Медичний вісник України», брав участь у її створенні і розвитку, сам був автором актуальних матеріалів.

Від імені всіх працівників Держсанепідслужби Одеської області висловлюємо скорботу і співчуття близьким і рідним, колегам Михайла Семеновича Брагара. Не згасне світла пам’ять про нього у серцях всіх, хто його знав, цінував, поважав.

 

Від імені колективу

 

Л.Г.Засипка,

начальник Головного управління Держсанепідслужби в Одеській області, головний державний санітарний лікар Одеської області