Пам’яті В.М.Нечая (01.01.1955-07.06.2015)

img
Пам’яті В.М.Нечая (01.01.1955-07.06.2015)

На 61 році передчасно пішов з життя в.о. головного лікаря КУ «Херсонський обласний центр служби крові» Володимир Михайлович Нечай. Це була прекрасна людина, патріот України та рідного міста, професіонал своєї справи, вірний товариш, люблячий чоловік і турботливий батько.

Народився Володимир Михайлович 1 січня 1955 в селі Веселянка Запорізької області. У 1978 році закінчив Запорізький медичний інститут. Лікувальну практику проходив у Вроцлавській медичній академії Республіки Польща. Після закінчення інтернатури працював хірургом Верхньорогачицької і Каховської центральних районних лікарень.

У 1979 році перейшов на роботу в реанімаційно-анестезіологічну службу Каховської ЦРЛ, стояв біля витоків її становлення. З серпня 1985 переведений на посаду головного лікаря Каховської міжрайонної станції переливання крові. У 1989-1991 роках навчався на факультеті міжнародних відносин у Київському державному університеті. 3 2010 року і до кінця своїх днів Володимир Михайлович очолював Херсонський обласний центр служби крові. Шість разів обирався депутатом Каховської міської ради, неодноразово очолював постійну депутатську комісію з охорони здоров’я. Він був справедливою і принциповою людиною, завжди відстоював стою точку зору, мав свій погляд на життя.

Разом зі своєю дружиною Лідією Олександрівною дав дорогу в життя двом чудовим дочкам Вікторії ї Світлані.

Світла йому пам'ять і наша шана.

Департамент охорони здоров’я облдержадміністрації

Профспілка працівників охорони здоров’я

КУ «Херсонський обласний центр служби крові»