14 жовтня держвлада, роботодавці, профспілки та соціальні фонди обговорять здоров’я трудящих на ювілейній виставці «Охорона здоров’я 2011» в Києві

img

14 жовтня в рамках 20-й Ювілейній міжнародній виставки «Охорона здоров’я 2011» відбудеться міжгалузева розширена нарада на тему: «Профілактика та відновлення здоров’ я - запорука збереження та зміцнення трудового потенціалу України». Нарада почнеться о 10.00 в Міжнародному виставковому центрі (Броварський пр., 15, Київ).

 

На порядку денному – питання взаємодії міністерств та фондів з санаторно-курортними установами. Подія організована за ініціативою Міністерства охорони здоров’я, Міністерства праці та соціальної політики, Федерації роботодавців України, Федерації профспілок України, Фонду соціального страхування з тимчасової втрати трудоспроможності України, Фонду страхування від нещасливих випадків на виробництві та професійних захворювань України, Асоціації оздоровчих установ України, Всеукраїнської асоціації фізіотерапевтів та курортологів України.

До участі в нараді запрошені:

-          заступник міністерства охорони здоров’я Олександр Толстанов;

-          перший заступник міністра праці та соціальної політики Василь Надрага;

-          представники  організацій роботодавців;

-          керівники  санаторно-курортних установ первинних профспілкових організацій (комісій соціального страхування);

-          начальники обласних управлінь МОЗ;

-          керівники відбіркових комісій;

-          позаштатні головні спеціалісти МОЗ;

-          керівники санаторно-курортних установ України.

Формат наради передбачає також вільний мікрофон для інших запрошених. Зареєстровані учасники наради матимуть можливість виступу з питань зазначеної проблеми, регламент 2 хвилини.

 

Акредитація на захід

За телефонами:

095 242 4369, 0675426869 –  Ольга Петрівна Тарасенко

0501306344  Олеся Тарасенко.

Початок заходу о 10 годині, конференц-зал № 14 Міжнародного виставкового центру (Київ, Броварський проспект, 15).