Маленька голка – велика різниця

img

В Україні розпочались продажі найкоротших, 4-міліметрових голок для інсулінових шприц-ручок

Поступово, але впевнено, світові стандарти медицини впроваджуються і у вітчизняній системі охорони здоров’я.

Нещодавно, компанія Вест Ост Медікал заявила про поставки до України останньої розробки міжнародного виробника медичної продукції, компанії BD. Це найкоротші сучасні голки «BD Micro-Fineтм Plus», довжиною 4 мм, що підходять для інсулінових шприц-ручок усіх відомих марок.

«Голки BD Micro-Fineтм Plus 4 mm захищають від випадків внутрішньом’язових ін’єкцій, а також роблять укол максимально безболісним і комфортним для дорослих та малюків. Зважаючи на постійну необхідність ін’єкцій хворим на діабет, це — важливі досягнення», — говорить продакт-менеджер Вест Ост Медікал, Людмила Туркевич, — «Переваги «чотирьох міліметрів» вже оцінили у провідних країнах світу. Зараз ми, як офіційний дистриб’ютор з найповнішим портфелем продукції BD, отримали ексклюзивне право постачати новітні голки для українських пацієнтів».

Інноваційні голки не потребують формування шкірної складки перед ін’єкцією. При цьому вони дозволяють зменшити ризик ін’єкції до м’язу у майже 5 разів, якщо порівнювати з 5-міліметровими голками і у майже 40 разів, якщо порівнювати з 8-міліметровими.

Спеціальна тонкостінна технологія забезпечує збільшення внутрішнього просвіту голки, а як результат – швидке та безболісне введення препарату.