Медичний форум-2010

img

Медичний форум-2010

 

25 - 28 травня 2010 року в Національному комплексі «Експоцентр України», виставковому центрі з 50-річним досвідом виставкової діяльності, розташованому в мальовничому куточку Голосіївського району м. Києва, проходитиме Медичний форум-2010.

        Форум об’єднає спеціалізовані виставки медичної тематики:

“Інмед–2010”–ХІІІ міжнародна спеціалізована виставка медичного обладнання та послуг, продукція медичного призначення (діагностичне та  лабораторне обладнання; функціональна діагностика; електромедицина; механічна апаратура; обладнання та меблі для лікарень; вироби одноразового використання;сучасні науково-технічні розробки в медичній галузі);

“Індустрія охорони здоров’я–2010” – VІІ національна спеціалізована виставка вітчизняного медичного обладнання та наукових розробок в галузі медицини (медична освіта і наука; техніка та вироби медичного призначення; фармацевтична промисловість);

“Фармацевтика–2010”– V національна спеціалізована виставка фармацевтичної продукції та обладнання для галузі (нові лікарські препарати та їх впровадження; обладнання для виробництва ліків; обладнання та меблі для аптек; спеціалізовані аптеки; сучасна тара і упаковка для ліків; ліки народної та нетрадиційної медицини; косметика та засоби гігієни; інформаційна система наявності ліків в аптеках; підготовка кадрів);

“Ортопедія–2010”– V національна спеціалізована виставка обладнання та виробів спеціального призначення для людей з особливими потребами (нові технології в ортопедії і травматології; діагностичне обладнання; спеціальна медична техніка та інструменти; посттравматична реабілітація; медичний догляд за інвалідами; спеціальний одяг, взуття; спецтранспорт; облаштування шляхів та під’їздів; санаторно-курортне лікування; страхування).

«Курорти та санаторії України» - національна спеціалізована виставка  обладнання та послуг  у сфері медичної реабілітації та курортології

(медична реабілітація, санаторно-курортне лікування; обладнання для санаторіїв;

SPA-).

 

Медичний форум-2010

 

       МЕДИЧНИЙ ФОРУМ спрямований на підтримку і розвиток вітчизняної медичної галузі. Мета Форуму - показати шляхи розвитку медичної галузі, надати можливість  учасникам виставкового заходу продемонструвати  нове медичне обладнання, обмінятись інформацією, досвідом роботи,  укласти вигідні контракти, виробити спільні дії щодо забезпечення охорони здоров’я населення України.

       В рамках Форуму - заходи ділової програми із залученням фахівців Міністерства охорони здоров’я України, Академії медичних наук України, Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, наукових та освітніх медичних установ, санаторно-курортних закладів.

       Організатори Медичного форуму-2010 – НК «Експоцентр України» та Державне українське об’єднання «Політехмед» за підтримки Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства промислової політики України, Міністерства праці та соціальної політики України, Академії медичних наук України.

        Минулорічний Форум проходив в павільйоні №1 Експоцентру  України на площі 1,5 тис. кв.м .

 

Медичний форум-2010

 

         У  МЕДИЧНОМУ ФОРУМІ-2009 взяли участь 62 експоненти з трьох країн світу: Австрії, Ірану, України. Особлива увага приділялась обладнанню для лікувальних установ, що обслуговують сільське населення, а також обладнанню для діагностики та лікування онкологічних захворювань.

На Форумі  були широко представлені  українські виробники  найрізноманітніших медичних матеріалів і техніки, зокрема:  ТОВ «ГОЛНИТ» - (атравматичний шовний матеріал для  хірургії), медичний центр «Ендомед» (виробництво та впровадження в клінічну практику імплантатів), ТОВ  «КВАНТ»  (розробка,  впровадження та виробництво рентгендіагностичного обладнання), ТОВ «КОНТАКТ» (широкий спектр обладнання та інструменту для малоінвазивної хірургії та ендоскопії), дослідно-експериментальний виробничий центр  «ОЛІМП»  (стерильні  хірургічні  шовні  матеріали),  ТОВ «ОЛЬВІЯ – НОВА» (розробка та виробництво діагностичної та лікувальної апаратури),  АТЗТ «СОЛЬВЕЙГ» (розробка та виготовлення медичної техніки), центральне правління «УТОГ»  (виробництво інвалідних візків, ходунків), НВТ «ДНІПРО-МТО» (розробка та промислове виробництво низькотемпературної медичної апаратури та  устаткування),  компанія «ЮТАС» (розробка, виробництво, продаж та сервісне  обслуговування медичної техніки для кардіології, хірургії, анестезіології та інтенсивної терапії), ТОВ «Київспецресурс» (діагностичне обладнання в радіології), ТОВ «КРАСС» (виробник вітчизняної медичної рентгенотехніки нового покоління).

 

Медичний форум-2010

 

Серед експонентів - Львівський завод «РЕМА», що має  60-річний досвід роботи з випуску медичного приладобудування, ВАТ «МОТОР СІЧ»,  ТОВ «МЕДАПАРАТУРА», ТОВ НДІ «МЕДІНТЕХ», ТОВ «ЧОЙС»,  фірма «РАДМИР»,  Міжнародна клініка відновлювального лікування,  де  розроблена принципово нова система інтенсивної нейрофізіологічної реабілітації хворих з дитячим паралічем та іншими хронічними захворюваннями нервової системи.

На стенді  виставки  були присутні: ЗАТ «ЛІКТРАВИ», КИЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР СЕРЦЯ, «ПОЛТАВСЬКИЙ БІШОФІТ»  та чимало інших потужних  медичних установ.

Серед учасників Форуму і наукові установи - Інститут сцинтиляційних матеріалів - єдиний на теренах СНД розробник томографічних гамма-камер медичного призначення,  ІНСТИТУТ ПАТОЛОГІЇ ХРЕБТА ТА СУГЛОБІВ імені М.І. Ситенка, Інститут охорони здоров'я дітей та підлітків АМН України, Інститут травматології та ортопедії АМН України, Інститут фармакології та токсикології, НАЦІОНАЛЬНА МЕДИЧНА АКАДЕМІЯ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ імені П. Л. Шупика, НАЦІОНАЛЬНИЙ МЕДИЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ імені О.О. Богомольця.

 

Медичний форум-2010

 

         У дні роботи Форуму відбулись наради, круглі столи та прес-конференція за безпосередньою участю заступника Міністра охорони здоров’я України Митника Зіновія Миколайовича, постачальників медичного обладнання, виробів медичного призначення та лікарських засобів вітчизняного та іноземного виробництва, зокрема:

Науково-практична конференція з міжнародною участю «Проблемні питання медичної реабілітації, фізіотерапії та курортології у сфері охорони здоров’я»

В рамках конференції: Офіційна презентація соціального загальнонаціонального інформаційно-презентаційного проекту «Курорти та санаторії України» (Організатори: Фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності; Міністерство охорони здоров’я України; Державна служба туризму та курортів; Український науково-дослідний інститут медичної реабілітації та курортології; Всеукраїнська Асоціація фізіотерапевтів та курортологів; Організаційний комітет проекту «Курорти та санаторії України»; Громадська організація «Фахівці у галузі природних лікувальних ресурсів»; Газета «Вісник фізіотерапевта»).

Науково-практична конференція  «Здоров’я дітей – майбутнє нації»

 

Медичний форум-2010

 

Під час конференції працювали 2 секції за напряками:

- Актуальні питання здоров’я дітей різних вікових груп

 - Проблеми репродуктивного здоров’я жінок

(Організатори: ДП «Інститут педіатрії, акушерства та гінекології АМН України», ДУ «Інститут охорони здоров’я дітей та підлітків АМН України», Національний медичний університет  імені О.О. Богомольця)

Семінар-нарада «Шляхи удосконалення взаємодії Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, санаторно-курортних закладів та закладів охорони здоров’я»

Семінар «Кінезіологічне тейпування – бандаж, що завойовує спортивну медичну і фізичну реабілітацію»

Семінар «Підведення підсумків запровадження стандартів діагностики та лікування онкохворих»

Семінар «Сучасні можливості та проблеми надання медичної допомоги в гематологічній службі»

 

        МЕДИЧНИЙ ФОРУМ - це гарний привід зібрати медиків зі всієї України, що надає їм можливість обмінятися досвідом своєї роботи, познайомитись з новинками медичної галузі. Нам приємно, що медики України вибрали для своєї зустрічі саме Національний комплекс «Експоцентр України», державний виставковий центр, і ми впевнені, що МЕДИЧНИЙ ФОРУМ-2010 буде яскравою подією серед виставкових заходів 2010 року.