Прес-конференція з нагоди оприлюднення результатів «ТОП100 в медицині»

img
10-го грудня об 11:00 в Національному Музеї Медицини України (Б.Хмельницького, 37), за участі Міністра Охорони Здоров’я Князевича Василя Михайловича, представників Міністерства внутрішніх справ, Міністерства надзвичайних ситуацій, Міністерства оборони України, Міністерства транспорту та зв’язку, Служби безпеки України, профільних медичних асоціацій відбудеться прес-конференція з нагоди оприлюднення результатів «ТОП100 в медицині» - першого етапу в межах конкурсу «Національна Медична Премія».

«ТОП100 в медицині» – реєстр лікарів, працівників середнього медичного персоналу, адміністраторів і закладів охорони здоров'я, що складається кожного року з анкет, заповнених лікарями-експертами думок за регіональним принципом побудови (за офіційним адміністративним поділом).

Під час конференції можна буде дізнатись про подальший хід подій конкурсу «Національна Медична Премія». Спікери оголосять інформацію про кількість номінантів, які увійшли до реєстру «ТОП100 в медицині» по областях.
Також буде презентовано:
а)  100 кандидатів, які набрали найбільшу кількість голосів;
б) проект «Народний Лікар», мету та завдання;
в)  нагороду «Серце лікаря»

Запрошуємо представників ЗМІ які пишуть про медицину та для пацієнтів.

З питань акредитації та надання додаткової інформації звертайтеся в оргкомітет Національної Медичної Премії за тел.: 353 71 00 або в прес-службу МОЗ України за тел.: 253 02 25.