Про скорочення терміну дії реєстраційних посвідчень

img

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
НАКАЗ
19.02.2013                                                      N 136
м.Київ


Про скорочення терміну дії реєстраційних посвідчень
   
Відповідно до частини шістнадцятої статті 9 Закону України "Про лікарські засоби", згідно з рекомендаціями Науково-експертної ради ДП "Державний експертний центр Міністерства охорони здоров'я України" від 27 вересня 2012 року (протокол № 08) та на підставі заяв компанії "Амерікен Нортон Корпорейшн" (США) в Україні від 06 серпня 2012 року 

НАКАЗУЮ:

1. Скоротити термін дії реєстраційних посвідчень на лікарські засоби, які були зареєстровані (перереєстровані) наказами Міністерства охорони здоров'я України від 30 березня 2010 року № 266 "Про державну реєстрацію (перереєстрацію) лікарських засобів та внесення змін у реєстраційні матеріали" (додаток 2, позиції 7-10); від 01 липня 2008 року № 342 "Про державну реєстрацію (перереєстрацію) лікарських засобів та внесення змін у реєстраційні матеріали" (додаток 1, позиції 3-4); від 10 грудня 2009 року № 937 "Про державну реєстрацію (перереєстрацію) лікарських засобів та внесення змін у реєстраційні матеріали" (додаток 2, позиції 29-32) згідно з Переліком, що додається, до 01 березня 2013 року.

2. Управлінню лікарських засобів та медичної продукції (Л. Коношевич) виключити з Державного реєстру лікарських засобів та Міжвідомчої бази даних зареєстрованих в Україні лікарських засобів інформацію щодо реєстрації лікарських засобів, зазначених у пункті 1 цього наказу.

3. ДП "Державний експертний центр Міністерства охорони здоров'я України" у триденний термін повідомити компанію "Амерікен Нортон Корпорейшн" (США) та Державну службу України з лікарських засобів про скорочення терміну дії реєстраційних посвідчень, зазначених у пункті 1 цього наказу.

4. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Міністр                                                                          Р. Богатирьова