Про списання з бухгалтерського обліку основних засобів Державного підприємства "Український інформаційно-обчислювальний центр Міністерства охорони здоров ' я України"

img

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
НАКАЗ
14.01.2013                                                           N 15
м.Київ


Про списання з бухгалтерського обліку основних засобів
Державного підприємства "Український інформаційно-
обчислювальний центр Міністерства охорони здоров ' я України"    


Відповідно до Порядку списання об'єктів державної власності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 08 листопада 2007 року № 1314 щодо списання основних фондів (засобів), морально та фізично зношених, непридатних для подальшого використання, відновлення яких неможливе чи економічно недоцільне, та Протоколу засідання постійно діючої комісії щодо розгляду документів на списання основних засобів № 150 від 10 грудня 2012 року,

НАКАЗУЮ:

1. Дати згоду на списання основних засобів, які обліковуються на балансі Державного підприємства "Український інформаційно-обчислювальний центр Міністерства охорони здоров'я України" згідно з відомістю від 05 грудня 2012 року № 1 про об'єкти державної власності, що пропонуються до списання станом на 05 грудня 2012 року на загальну суму за первісною вартістю 115632,00 (сто п'ятнадцять тисяч шістсот тридцять дві) грн. 00 коп., кількість об'єктів - 5.

2. В.о. директора Державного підприємства "Український інформаційно-обчислювальний центр Міністерства охорони здоров'я України" А. Бровді забезпечити списання основних засобів згідно з відомістю, зазначеною у пункті 1 наказу, та відобразити відповідно до положень (стандартів) бухгалтерського обліку державних підприємств у пояснювальній записці до квартального і річного звітів та подати до Управління бухгалтерського обліку МОЗ України звіт за встановленою формою про списання об'єктів державної власності у визначений термін.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра - керівника апарату Р. Богачева.

Міністр                                                                                  Р. Богатирьова