Про внесення змін до наказу МОЗ України від 05.08.2011 № 483 "Про надання керівникам закладів, установ та організацій, що належать до сфери управління МОЗ України, повноважень на списання державного майна

img

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
НАКАЗ
05.02.2013                                                         N 92
м.Київ


Про внесення змін до наказу МОЗ України від 05.08.2011 № 483
"Про надання керівникам закладів, установ та організацій,
що належать до сфери управління МОЗ України, повноважень
на списання державного майна    

У зв'язку з внесенням змін до постанови Кабінету Міністрів України від 08.11.2007 № 1314 "Про затвердження Порядку списання об'єктів державної власності"

НАКАЗУЮ: 

1. Унести до наказу МОЗ України від 05.08.2011 № 483 "Про надання керівникам закладів, установ та організацій, що належать до сфери управління МОЗ України, повноважень на списання державного майна" такі зміни:

1.1. У пункті 1 слова, знаки і цифри "списання інших необоротних матеріальних активів, а також основних засобів (крім нерухомого майна та автотранспорту), первісна (переоцінена) вартість яких за одиницю (комплект) становить до 5,0 тис. гривень (включно)" замінити словами, знаками і цифрами "списання повністю амортизованих основних фондів (засобів), інших необоротних матеріальних активів (крім нерухомого майна та автотранспорту) суб'єкта господарювання, первісна (переоцінена) вартість яких становить менш як 10 тис. гривень";

1.2 У пункті 2 слова, знаки і цифри "списання інших необоротних матеріальних активів, що знаходяться на балансі підпорядкованих їм закладів, та основних засобів (крім нерухомого майна та автотранспорту), первісна (переоцінена) вартість яких за одиницю (комплект) становить до 5,0 тис. гривень (включно)" замінити словами, знаками і цифрами "списання повністю амортизованих основних фондів (засобів), інших необоротних матеріальних активів (крім нерухомого майна та автотранспорту) суб'єкта господарювання, первісна (переоцінена) вартість яких становить менш як 10 тис. гривень".

2. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра - керівника апарату Р. Богачева.

Міністр                                                                         Р. Богатирьова