Про затвердження Плану інформаційно-роз'яснювальних заходів МОЗ України у сфері боротьби з тероризмом на 2013 рік

img

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
НАКАЗ
20.02.2013                                                      N 146
м.Київ


Про затвердження Плану інформаційно-роз'яснювальних заходів
МОЗ України у сфері боротьби з тероризмом на 2013 рік    

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 12 вересня 2012 року № 672-р "Про інформаційно-роз'яснювальні заходи у сфері боротьби з тероризмом"

НАКАЗУЮ:

1.  Затвердити План інформаційно-роз'яснювальних заходів МОЗ України у сфері боротьби з тероризмом на 2013 рік (далі - План), що додається.

2.  Міністру охорони здоров'я АР Крим, керівникам структурних підрозділів з питань охорони здоров'я обласних (міських) державних адміністрацій:

2.1. Розробити та надати до МОЗ України копії власних планів інформаційно-роз'яснювальних заходів у сфері боротьби з тероризмом.

2.2. Щопівроку, до 15 числа місяця, наступного за звітним періодом, надавати до МОЗ України інформацію про проведену роботу станом на 1 липня та 1 січня.

3. Департаменту реформ та розвитку медичної допомоги (М. Хобзей), Департаменту інформаційно-організаційного та документального забезпечення (Ю. Сіденко) забезпечити збір, опрацювання, узагальнення звітної інформації з регіонів та її подання, у разі необхідності, до Служби безпеки України.

4. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника Міністра О. Качура.

Міністр                                                                                            Р. Богатирьова