Про моніторинг надання медичної допомоги дітям, хворим на ендокринологічні захворювання

img

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
НАКАЗ
15.02.2013                                                      N 127
м.Київ


Про моніторинг надання медичної допомоги дітям,
хворим на ендокринологічні захворювання

На виконання спільного наказу МОЗ України та НАМН України від 28 березня 2006 року № 175/23 "Про удосконалення організації надання ендокринологічної допомоги населенню України" та з метою підвищення якості надання медичної допомоги дітям, хворим на ендокринологічні захворювання, шляхом моніторингу

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити:

1.1. Примірну структуру звіту про надання медичної допомоги дітям віком до 18 років, хворим на ендокринологічні захворювання (додається).

1.2. Примірну форму звіту роботи головних позаштатних спеціалістів зі спеціальності "Дитяча ендокринологія" Міністерства охорони здоров'я Автономної Республіки Крим, структурних підрозділів з питань охорони здоров'я обласних (міських) державних адміністрацій (додається).

2. Міністру охорони здоров'я Автономної Республіки Крим, керівникам структурних підрозділів з питань охорони здоров'я обласних (міських) державних адміністрацій:

2.1. Забезпечити моніторинг затверджених цим наказом показників надання медичної допомоги дітям, хворим на ендокринологічні захворювання, у закладах охорони здоров'я.

2.2. Результати моніторингу подавати до Департаменту реформ та розвитку медичної допомоги до 01 березня наступного за звітним року.

3. Департаменту реформ та розвитку медичної допомоги:

3.1. Проводити аналіз надання медичної допомоги дітям, хворим на ендокринологічні захворювання, у закладах охорони здоров'я відповідно до затверджених показників.

3.2. Щороку проводити робочу нараду головних позаштатних спеціалістів зі спеціальності "Дитяча ендокринологія" Міністерства охорони здоров'я Автономної Республіки  Крим, структурних підрозділів з питань охорони здоров'я обласних (міських) державних адміністрацій для опрацювання стану надання медичної допомоги дітям, хворим на ендокринологічні захворювання, в регіонах та пропозиції щодо її удосконалення.

Міністр                                                                       Р. Богатирьова