Про розподіл соціальних стипендій Верховної Ради України

img

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
НАКАЗ
07.02.2013                                                           N 95
м.Київ


Про розподіл соціальних стипендій Верховної Ради України    

Відповідно до пункту 14 Розподілу соціальних стипендій Верховної Ради України для студентів вищих навчальних закладів з числа дітей-сиріт та дітей з малозабезпечених сімей центральним органам виконавчої влади, у підпорядкуванні яких є вищі навчальні заклади, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 26 листопада 2010 року № 1125, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 15 грудня 2010 року за № 1260/18555,

НАКАЗУЮ:

1. Розподілити соціальні стипендії Верховної Ради України для студентів вищих медичних навчальних закладів I - IV рівнів акредитації згідно з додатком.

2. Керівникам вищих медичних навчальних закладів I - IV рівнів акредитації подавати до МОЗ України щороку до 15 липня кандидатури для призначення соціальних стипендій Верховної Ради України відповідно до вимог, зазначених у пункті 2 Положення про порядок призначення соціальних стипендій Верховної Ради України студентам вищих навчальних закладів з числа дітей-сиріт та дітей з малозабезпечених сімей, затвердженого постановою Верховної Ради України "Про заснування соціальних стипендій Верховної Ради України для студентів вищих навчальних закладів з числа дітей-сиріт та дітей з малозабезпечених сімей".

3. Вважати таким, що втратив чинність, наказ Міністерства охорони здоров'я України від 27 червня 2003 року № 293 "Про розподіл соціальних стипендій Верховної Ради України".

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра О. Толстанова.

Міністр                                                           Р. Богатирьова