Про створення міжвідомчої робочої групи з розробки проекту змін до Закону України "Про затвердження Загальнодержавної цільової соціальної програми протидії з ахворюванню на туберкульоз на 2012-2016 роки"

img

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
НАКАЗ
01.02.2013                                                      N 82
м.Київ


Про створення міжвідомчої робочої групи з розробки
проекту змін до Закону України "Про затвердження
Загальнодержавної цільової соціальної програми протидії з
ахворюванню на туберкульоз на 2012-2016 роки"    

З метою належного виконання пункту 2.2 рішення спільного засідання Колегії Міністерства охорони здоров'я України, Президії Національної академії медичних наук України, Державної служби України з питань протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та інших соціально небезпечних захворювань від 19 листопада 2012 року "Сучасні основи ефективної стратегії подолання епідемії ВІЛ-інфекції/СНІДу і туберкульозу в Україні на засадах вітчизняного та міжнародного досвіду", затвердженого наказом Міністерства охорони здоров'я України та Національної академії медичних наук України від 07 грудня 2012 року № 1015/81,

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити склад міжвідомчої робочої групи з розробки проекту змін до Закону України "Про затвердження Загальнодержавної цільової соціальної програми протидії захворюванню на туберкульоз на 2012 - 2016 роки" (далі - Робоча група), що додається.

2. Голові Робочої групи:

2.1. Забезпечити розробку проекту змін до Закону України "Про затвердження Загальнодержавної цільової соціальної програми протидії захворюванню на туберкульоз на 2012 - 2016 роки".

2.2. У разі потреби залучати до роботи у встановленому порядку спеціалістів та представників інших органів виконавчої влади, громадських та міжнародних організацій.

3. Наказ Міністерства охорони здоров'я України від 01 березня 2011 року № 55-Адм "Про створення міжвідомчої робочої групи з розробки проекту концепції Загальнодержавної програми протидії захворюванню на туберкульоз у 2012 - 2016 роках і проекту Загальнодержавної програми протидії захворюванню на туберкульоз на 2012 - 2016 роки" вважати таким, що втратив чинність.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра О. Толстанова 

Міністр                                                           Р. Богатирьова


ПОГОДЖЕНО
Голова Державної служби України
з питань протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу
та інших соціально небезпечних
захворювань
___________________Т. Александріна
___________________ 2013