Про удосконалення виховної роботи у вищих медичних (фармацевтичному) навчальних закладах ІV рівня акредитації та закладах післядипломної освіти МОЗ України, забезпечення безпеки перебування і навчання іноземних громадян

img

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
НАКАЗ
10.01.2013                                                           N 10
м.Київ


Про удосконалення виховної роботи у вищих медичних
(фармацевтичному) навчальних закладах ІV рівня акредитації
та закладах післядипломної освіти МОЗ України, забезпечення
безпеки перебування і навчання іноземних громадян     

Відповідно до пункту 6.12 Положення про Міністерство охорони здоров'я України, затвердженого Указом Президента України від 13 квітня 2011 року № 467, з метою створення безпечних умов перебування і навчання іноземних громадян у вищих медичних (фармацевтичному) навчальних закладах ІV рівня акредитації та закладах післядипломної освіти МОЗ України

НАКАЗУЮ:

1.   Затвердити План заходів МОЗ України щодо удосконалення виховної роботи серед студентів вищих медичних (фармацевтичного) навчальних закладів ІV рівня акредитації та закладів післядипломної освіти МОЗ України, забезпечення безпеки перебування і навчання іноземних громадян (далі - План заходів), що додається.

2. ДП "Центр міжнародних програм МОЗ України" (Ю. Фисун), ректорам вищих медичних (фармацевтичного) навчальних закладів ІV рівня акредитації та закладів післядипломної освіти МОЗ України:

2.1. Забезпечувати виконання Плану заходів у визначені строки.

2.2. Подавати до Департаменту роботи з персоналом, освіти та науки МОЗ України звіт про стан виконання Плану заходів двічі на рік після закінчення навчальних семестрів до 10 числа місяця, наступного за звітним періодом.

3. Департаменту роботи з персоналом, освіти та науки МОЗ України (М. Осійчук) здійснювати постійний моніторинг та організацію виконання Плану заходів відповідно до визначених строків.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра О. Толстанова.

В.о. Міністра                                               О. Толстанов