Про окремі питання організації виконання державних цільових програм і комплексних заходів з охорони здоров'я

img

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
НАКАЗ
21.01.2013                                                        N 44
м.Київ


Про окремі питання організації виконання державних цільових програм і комплексних заходів з охорони здоров'я

Відповідно до Положення про Міністерство охорони здоров'я України, затвердженого Указом Президента України від 13.04.2011 № 467/2011, Закону України "Про здійснення державних закупівель", постанови Кабінету Міністрів України від 17.03.2011 № 298 "Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для виконання програм та здійснення централізованих заходів з охорони здоров'я" (із змінами), з метою забезпечення виконання у 2013 році державних цільових програм і комплексних заходів з охорони здоров'я,

НАКАЗУЮ:

1. Державним підприємствам МОЗ України, що залучені до виконання у 2013 році державних цільових програм і комплексних заходів з охорони здоров'я згідно із додатком, за результатами здійснених процедур державних закупівель забезпечити:

1.1. Супровід укладення договорів про закупівлю, контроль за виконанням постачальниками своїх договірних зобов'язань та участь у претензійно-позовній роботі у разі недотримання постачальниками умов договорів.

1.2. Постачання, зберігання, монтаж, пусконалагодження або організацію постачання лікарських засобів, виробів медичного призначення та інших товарів, що централізовано закуповуються МОЗ України, до закладів охорони здоров'я згідно з розподілами, що здійснюються МОЗ України.

1.3. Подання до МОЗ України щомісячної звітності про поставки, використання товарів за призначенням, аналіз залишків лікарських засобів та виробів медичного призначення, поставлених у централізованому порядку до 10 числа, наступного за звітним місяцем.

2. Департаменту економіки та ресурсного забезпечення та Управлінню бухгалтерського обліку відповідно до функціональних обов'язків забезпечити перерахування коштів за бюджетними програмами та розрахунки з постачальниками відповідно до укладених договорів за результатами проведених конкурсних процедур державних закупівель.

3. Вважати таким, що втратив чинність, наказ МОЗ України від 03.04.2012 № 235 "Деякі питання організації виконання державних цільових програм і комплексних заходів з охорони здоров'я".

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра - керівника апарату Р. Богачева. 

Міністр                                                                                          Р. Богатирьова