Про затвердження Плану заходів МОЗ України з виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2012 року № 605-р

img

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
НАКАЗ
22.01.2013                                                          N 48
м.Київ


Про затвердження Плану заходів МОЗ України з виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2012 року № 605-р

З метою належного виконання положень розпорядження Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2012 року № 605-р "Про затвердження плану заходів щодо інтеграції біженців та осіб, які потребують додаткового захисту, в українське суспільство на період до 2020 року"

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити План заходів МОЗ України з виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2012 року № 605-р "Про затвердження плану заходів щодо інтеграції біженців та осіб, які потребують додаткового захисту, в українське суспільство на період до 2020 року" (далі - План заходів), що додається.

2. Директору Департаменту реформ та розвитку медичної допомоги М. Хобзею забезпечити здійснення постійного моніторингу упровадження Плану заходів.

3. Керівникам структурних підрозділів МОЗ України, визначених у Плані заходів, Міністру охорони здоров'я АР Крим, керівникам структурних підрозділів з питань охорони здоров'я обласних (міських) державних адміністрацій, керівникам закладів, підприємств та установ, що належать до сфери управління МОЗ України, забезпечити реалізацію Плану заходів та щопівроку до 5 числа місяця, наступного за звітним, подавати до Департаменту реформ та розвитку медичної допомоги інформацію про хід його виконання.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра О. Толстанова.

Міністр                                                                                               Р. Богатирьова