Про внесення змін до наказу МОЗ України від 05 листопада 2012 року № 872

img

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
НАКАЗ
14.01.2013                                                             N 20
м.Київ


Про внесення змін до наказу МОЗ України
від 05 листопада 2012 року № 872

З метою раціонального і цільового використання реагентів та витратних матеріалів для визначення кількості СД4+лімфоцитів у ВІЛ-інфікованих пацієнтів, закуплених за кошти Державного бюджету України у 2012 році за бюджетною програмою КПКВК 2301400 "Забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру", в частині заходів з профілактики та лікування СНІДу, та у зв'язку з технічною помилкою

НАКАЗУЮ:

1. Унести до Розподілу реагентів та витратних матеріалів для визначення кількості СД4+лімфоцитів у ВІЛ-інфікованих пацієнтів, закуплених за кошти Державного бюджету України у 2012 році за бюджетною програмою КПКВК 2301400 "Забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру", в частині заходів з профілактики та лікування СНІДу, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров'я України від 05 листопада 2012 року № 872, таку зміну:

у позиції 6 у графі "Назва адміністративно-територіальної одиниці" слова "Київська область" замінити словом "м. Київ".

2. В.о. генерального директора Державного підприємства "Укрвакцина" А. Макаренку здійснити розвезення реагентів та витратних матеріалів відповідно до внесених змін.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра О. Толстанова.

Міністр                                                                                   Р. Богатирьова