Як захиститися від грипу та ГРВІ

img
Як захиститися від грипу та ГРВІ Відомо, що відповідальність за панічні настрої населення у всесвітньому масштабі психологи покладають на епідеміологів, які останнім часом небезпідставно, все ж таки, передбачали появу нових різновидів грипу, до яких у людства ще не вироблено імунітету. І саме тривога, страх, породжені очікуванням цього досі невідомого епідемічного лиха, послаблює вже набутий колективний імунітет. Це відбувається, між іншим, навіть коли ми переживаємо спалах грипу звичного типу, з яким медицина і людський організм навчилися боротися.

Іноваційний засіб –  Імунофлазід для лікування грипу та його профілактики, а також лікування і профілактики ГРВІ, винайдено в Україні.

Оригінальний вітчизняний препарат безпосередньої противірусної дії посилює  опір організму до грипу та вірусних інфекцій взагалі, проявляючи високу ефективність у лікуванні та профілактиці захворювань. Його дозволено застосовувати у лікуванні та профілактиці вказаних вірусних інфекцій також у дітей безпосередньо від народження. Адже діти частіше ніж дорослі підхоплюють вірусні респіраторні інфекції, то ж винахід вітчизняних фармацевтів має особливо важливе значення для захисту здоров’я підростаючого покоління.

Флавоноїди рослинного походження, які містить сироп Імунофлазід для лікування грипу, пригнічують розмноження вірусів гострих респіраторних вірусних інфекцій та різних штамів грипу. Діючи саме в місці проникнення до організму вірусної інфекції, яка передається повітряно-крапельним шляхом, препарат захищає слизові оболонки ротової порожнини і горла, нормалізуючи та зміцнюючи місцевий імунітет інфікованої людини. Зважаючи на швидкий розвиток хвороби, що обумовлюється стрімким зростанням інтоксикації, виникає ризик ускладнень – цим негативним станам запобігає своєчасне лікування Імунофлазідом, який одночасно з полегшенням симптомів захворювання цілеспрямовано впливає на віруси.

Крім того, що Імунофлазід значно полегшує стан хворого, зменшуючи вплив токсинів на організм,  дія препарату позначається на його відновленні та загальному поліпшенні самопочуття.