Вдячність Анатолію Федоровичу Остринському, хірургові Котовської міської лікарні

img

Добрий день, шановна редакція!

Хочу через Вашу газету висловити велику вдячність Анатолію Федоровичу Остринському, хірургові Котовської міської лікарні, а також медичній сестрі Катерині Григорівні Бабейко за чуйне ставлення і своєчасно надану мені допомогу.

Справа в тому, що 4 грудня я травмувала руку у суглобі плеча, потрібно було накласти гіпс. Цього вечора чергував Анатолій Федорович. Він уважно вислухав мої скарги на самопочуття, на жорстокий, до запаморочення біль, і коли він дізнався, що я перенесла операцію коронарного стентування у зв’язку з інфарктом, то виконав всі належні процедури без наркозу, щоб не зашкодити серцю. Треба сказати, що завдяки кваліфікації лікаря і медсестри все минуло швидко і майже безболісно, бо окрім всього я відчувала ще й співчуття медиків, їхнє бажання якомога швидше полегшити мій біль.

Щиро дякую і вітаю весь медичний персонал Котовської міської лікарні, а у першу чергу – Анатолія Федоровича Остринського і Катерину Григорівну Бабейко з наступаючим Новим 2013 роком, зичу здоров’я, щастя, добробуту!

Віра Олександрівна Шаргородська,

с.Гулянка Красноокнянського району Одеської області