Акціонери ПрАТ "Індар" апелюватимуть рішення Господарського суду м. Києва

img
КИЇВ. 20 вересня. УНН. Акціонери ПрАТ "Індар" подаватимуть апеляцію на рішення Господарського суду м. Києва.
Про такі наміри акціонерів кореспонденту УНН повідомили на заводі. Зокрема, співрозмовник агентства наголосив, що акціонери вже виграли ряд схожих позовів, авторами яких були МОЗ та ДАК "Укрмедпром".

"Акціонери заводу подаватимуть апеляцію на рішення Господарського суду м. Києва. Нещодавно цей самий Господарський суд м. Києва відмовив МОЗ України в задоволені такого самого позову до тих самих сторін щодо повернення у державну власність акцій ПрАТ "Індар". Також Господарський суд Харківської області відмовив у задоволенні позову ДАК "Укрмедпром" щодо повернення у державну власність акцій ПрАТ "Індар". Апеляційний суд Харківської області залишив без задоволення апеляцію Кабінету Міністрів України. Рішення Господарського суду Харківської області вступило в дію", - повідомив співрозмовник.
Нагадаємо, як повідомляв УНН 14 вересня, у найближчі 1,5-2 роки акціонери ПрАТ "Індар" планують інвестувати у підприємство 10 млн євро. Про це під час засідання Комітету Верховної Ради з питань охорони здоров'я сказав голова правління ПрАТ "Індар" Євгеній Кононенко.