Актуальні питання імунопрофілактики та імунотерапії інфекційних хвороб

img

Актуальні питання імунопрофілактики та імунотерапії інфекційних хворобСьогодні в Одесі на базі БК ім.Лесі Українки проходить семінар «Актуальні питання імунопрофілактики та імунотерапії інфекційних хвороб». Він проводиться в рамках національного циклу навчальних семінарів "Актуальні питання імунопрофілактики та терапії інфекційних хвороб серед населення України". Даний цикл, який  патронує Міністерство охорони здоров'я України, стартував 23 березня 2010 року у Львові і протягом 2010 року охопить 25 обласних центрів України. З Одеси провідні вчені та головні спеціалісти МОЗ України, які беруть участь у семінарі, переїдуть до Миколаєва,  де завтра у готельному комплексі "Металург" відбудеться семінар для медиків Миколаївщини, а вже 21 квітня на семінар очікують у Сімферополі.Актуальні питання імунопрофілактики та імунотерапії інфекційних хвороб

Ці семінари проводяться з метою підвищення обізнаності з питань профілактики інфекційних хвороб, імунізації населення. До участі у навчальних заходах залучені і лікарі різних спеціальностей закладів охорони здоров'я, і співробітники профільних кафедр вищих медичних навчальних закладів та закладів післядипломної освіти.

З програмними лекціями на семінарах виступають провідні головні спеціалісти МОЗ України, зокрема доктор медичних наук, професор, головний педіатр Міністерства охорони здоров'я України В'ячеслав Бережний, доктор медичних наук, професор, головний дитячий інфекціоніст МОЗ України Сергій Крамарєв, доктор медичних наук, професор, головний дитячий імунолог МОЗ України Людмила Чернишова.

Актуальні питання імунопрофілактики та імунотерапії інфекційних хворобМедики Одеси та області мають сьогодні змогу послухати програмні лекції проф. Л.І.Чернишової «Нові критерії оцінки поствакцинального періоду», проф. В.В.Бережного «Застосування вакцини «Пентаксим» для профілактики захворювань у дітей», «Імунопрофілактика респіраторних захворювань у дітей», проф. С.О.Крамарєва «Сучасні аспекти лікування та профілактики ГРВІ у дітей», взяти участь у круглому столі на тему «Комбіновані вакцини у педіатричній практиці». У програмі також доповідь старшого наукового співробітника ДП «Центр імунобіологічних препаратів» Т.І.Башкатової «Актуальні питання імунопрофілактики на сучасному етапі», дискусія, розіграш призів. Усі учасники семінару отримають сертифікат учасника.

Актуальні питання імунопрофілактики та імунотерапії інфекційних хвороб

 

Актуальні питання імунопрофілактики та імунотерапії інфекційних хвороб

Актуальні питання імунопрофілактики та імунотерапії інфекційних хвороб