Привітання міністра охорони здоров'я України В.Князевича Президента Академії медичних наук України О.Возіанова з нагоди Дня народження

img
Шановний Олександре Федоровичу!
Прийміть мої сердечні вітання з нагоди Вашого Ювілею!

Весь Ваш життєвий шлях є прикладом сумлінного та відповідального ставлення до своїх професійних обов’язків, свідченням Вашої стійкої громадянської позиції у справі служіння здоров'ю нації.

Ваші високі особисті якості, самовідданість в оновленні медичної галузі України уособлюють в собі високий професіоналізм лікаря та науковця зі світовим ім'ям, для якого найвищими критеріями є честь та гідність.

Я знаю Вас як принципового і авторитетного керівника, якому небайдужі людські долі, ціную і поважаю за здібність мислити і твердість характеру і силу духу.

Займаючи посаду Президента Академії медичних наук України, Ви докладаєте максимум зусиль для розвитку фундаментальної та прикладної медицини. Ваші розробки функціональних методів діагностики та оригінальних методик операцій врятували немало життів і забезпечили людям впевненість у завтрашньому дні.

Від усього серця бажаю Вам, шановний Олександре Федоровичу, міцного здоров’я,  невичерпності життєвих сил, натхнення та наснаги у здійсненні великих звершень на благо України.

З повагою,

Міністр охорони здоров'я України Василь Князевич