Про прийняття до сфери управління МОЗ України державного майна

img

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
НАКАЗ
15.02.2013                                                      N 130
м.Київ


Про прийняття до сфери управління МОЗ України державного майна    

Керуючись Господарським кодексом України, Законом України "Про управління об'єктами державної власності" та відповідно до статті 27 Закону України "Про оренду державного та комунального майна", Порядку повернення орендованих цілісних майнових комплексів державних підприємств після припинення або розірвання договору оренди, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 07 серпня 1997 року № 847, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 25 вересня 1997 року за № 446/2250 (із змінами),

НАКАЗУЮ:

1. Прийняти до сфери управління Міністерства охорони здоров'я України майно цілісного майнового комплексу Сумського обласного підприємства по продажу, монтажу та ремонту медичної техніки "Медтехніка", що повертається з оренди у зв'язку із закінченням договору оренди, та визначити державне українське об'єднання "Політехмед" (код ЄДРПОУ 14282255) його балансоутримувачем.

2. Генеральному директору державного українського об'єднання "Політехмед" Р. Картавцеву у місячний термін:

2.1. Прийняти від регіонального відділення Фонду державного майна України по Сумській області майно цілісного майнового комплексу Сумського обласного підприємства по продажу, монтажу та ремонту медичної техніки "Медтехніка" на баланс.

2.2. Підписати акти приймання-передачі та надати один примірник акта до Міністерства охорони здоров'я України.

2.3. Забезпечити внесення в установленому порядку до Єдиного реєстру об'єктів державної власності відомостей про повернення з оренди майна цілісного майнового комплексу Сумського обласного підприємства по продажу, монтажу та ремонту медичної техніки "Медтехніка".

2.4. Забезпечити зберігання зазначеного майна та надати пропозиції щодо його використання.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра - керівника апарату Р. Богачева.

Міністр                                                                     Р. Богатирьова