Про затвердження Порядку організації харчування в державних і комунальних дитячих санаторно-курортних закладах (крім протитуберкульозних)

img

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
НАКАЗ
07.02.2013                                                         N 97
м.Київ


Про затвердження Порядку організації харчування в державних
і комунальних дитячих санаторно-курортних закладах
(крім протитуберкульозних)
   
Відповідно до пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 10 жовтня 2012 року № 918 "Про затвердження нормативів харчування в державних і комунальних дитячих санаторно-курортних закладах (крім протитуберкульозних)"

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Порядок організації харчування в державних і комунальних дитячих санаторно-курортних закладах (крім протитуберкульозних), що додається.

2. Міністру охорони здоров'я Автономної Республіки Крим, керівникам структурних підрозділів з питань охорони здоров'я обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій довести Порядок організації харчування в державних і комунальних дитячих санаторно-курортних закладах (крім протитуберкульозних) до відома головних лікарів дитячих санаторно-курортних закладів і забезпечити його виконання.

3. Департаменту реформ та розвитку медичної допомоги (М. Хобзей) забезпечити подання цього наказу в установленому законодавством порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра О. Толстанова.

5. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

Міністр                                                                          Р. Богатирьова

 

Додаток 1
Додаток 2