Про затвердження Плану заходів Міністерства охорони здоров'я Українм з виконання Державної цільової соціальної програми протидії торгівлі людьми на період до 2015 року

img

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
НАКАЗ
01.02.2013                                                       N 88
м.Київ


Про затвердження Плану заходів Міністерства охорони здоров'я
Українм з виконання Державної цільової соціальної програми
протидії торгівлі людьми на період до 2015 року    

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 21 березня 2012 р. № 350 "Про затвердження Державної цільової соціальної програми протидії торгівлі людьми на період до 2015 року"

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити План заходів Міністерства охорони здоров'я України з виконання Державної цільової соціальної програми протидії торгівлі людьми на період до 2015 року (далі - Заходи), що додаються.

2. Міністру охорони здоров'я Автономної Республіки Крим, керівникам структурних підрозділів з питань охорони здоров'я обласних (міських) державних адміністрацій:

2.1. Розробити та затвердити у місячний строк з моменту підписання цього наказу відповідні плани заходів.

2.2. Двічі на рік (до 25 червня та 25 грудня поточного року) надавати звітну інформацію стосовно виконання затверджених планів заходів до Департаменту реформ та розвитку медичної допомоги МОЗ України.

3. Директору Департаменту реформ та розвитку медичної допомоги (М. Хобзей) кожне півріччя поточного року (до 10 липня та 10 січня) здійснювати узагальнення інформації про виконання Заходів.

4. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Міністра О. Толстанова.

Міністр                                                                                  Р. Богатирьова