Про затвердження Плану виконання завдань на 2013 рік з реалізації доручення Президента України " Щодо деяких питань запобігання поширенню епідемії туберкульозу, ВІЛ-інфекції/СНІДу та вірусних гепатитів"

img

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
НАКАЗ
01.02.2013                                                          N 84
м.Київ


Про затвердження Плану виконання завдань на 2013 рік
з реалізації доручення Президента України " Щодо деяких питань
запобігання поширенню епідемії туберкульозу, ВІЛ-інфекції/СНІДу
та вірусних гепатитів"    

З метою виконання доручення Президента України від 28 грудня 2012 року № 1-1/3526 "Щодо деяких питань запобігання поширенню епідемії туберкульозу, ВІЛ-інфекції/СНІДу та вірусних гепатитів" (далі - доручення Президента України) у 2013 році

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити План виконання завдань на 2013 рік з реалізації доручення Президента України "Щодо деяких питань запобігання поширенню епідемії туберкульозу, ВІЛ-інфекції/СНІДу та вірусних гепатитів" (далі - План), що додається.

2. Заступнику Міністра О. Толстанову, заступнику Міністра - керівнику апарату Р. Богачеву відповідно до розподілу функціональних обов'язків забезпечити координацію виконання Плану.

3. Голові Державної служби України з питань протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та інших соціально небезпечних захворювань (далі - Держслужба України соцзахворювань) Т. Александріній, керівникам структурних підрозділів Міністерства охорони здоров'я України (далі - МОЗ України), підприємств, закладів та установ, що належать до сфери управління МОЗ України, Міністру охорони здоров'я АР Крим, керівникам структурних підрозділів з питань охорони здоров'я обласних (міських) державних адміністрацій:

3.1. Забезпечити виконання заходів, передбачених Планом, у визначені терміни.

3.2. Надавати до Держслужби України соцзахворювань інформацію щодо виконання:

пунктів 1 - 6, підпунктів 7.1 - 7.6, 7.8 пункту 7 - щокварталу до 05 числа першого місяця, наступного за звітним кварталом;

підпункту 7.7 пункту 7, пунктів 8 та 9 - до 05 лютого 2013 року.

4. Голові Держслужби України соцзахворювань Т. Александріній забезпечити узагальнення інформації щодо виконання Плану та інформування Кабінету Міністрів України та Адміністрації Президента України про стан виконання завдань у терміни, визначені дорученням Президента України.

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра О. Толстанова. 

Міністр                                                           Р. Богатирьова

    

ПОГОДЖЕНО
Голова Державної служби України з питань
протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та інших соціально
небезпечних захворювань
___________________Т. Александріна
________________2013