Про затвердження переліку наукових досліджень та розробок, які виконуватимуться у 2013 році

img

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
НАКАЗ
29.01.2013                                                            N 61
м.Київ


Про затвердження переліку наукових досліджень та розробок, які виконуватимуться у 2013 році
   
На виконання пункту 3 наказу Міністерства охорони здоров'я України від 23 жовтня 2012 року № 833 "Про планування наукової тематики на 2013 рік"

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити перелік наукових досліджень та розробок, які виконуватимуться у 2013 році за рахунок коштів загального фонду Державного бюджету України, що додається.

2. Департаменту роботи з персоналом, освіти та науки (М. Осійчук) довести науково-дослідним установам, вищим медичним (фармацевтичному) навчальним закладам IV рівня акредитації та закладам післядипломної освіти МОЗ України (далі - Виконавці) перелік наукових досліджень та розробок, затверджених пунктом 1 наказу.

3. Виконавцям:

3.1. Протягом січня подати до МОЗ України на затвердження тематичні плани наукових досліджень та розробок на 2013 рік відповідно до доведених у лімітних довідках про бюджетні асигнування та кредитування на 2013 рік річних обсягів бюджетних видатків.

3.2. Щокварталу до другого числа місяця наступного кварталу подавати до Департаменту роботи з персоналом, освіти та науки та структурного підрозділу - замовника науково-дослідних робіт звіти про хід виконання фундаментальних та прикладних наукових досліджень та розробок.

4. Департаменту економіки та ресурсного забезпечення (В. Дуда) забезпечити фінансування науково-дослідних робіт, які виконуватимуться у 2013 році у межах виділеного обсягу бюджетних призначень за бюджетною програмою КПКВК 2301020 "Дослідження наукові та науково-технічні розробки, виконання робіт за державними цільовими програмами і державним замовленням, підготовки та підвищення кваліфікації наукових кадрів у сфері охорони здоров'я, фінансова підтримка розвитку наукової інфраструктури", відповідно до затверджених тематичних планів.

5. Замовникам профільних науково-дослідних робіт: Департаменту реформ та розвитку медичної допомоги (М. Хобзей), Департаменту економіки та ресурсного забезпечення (В. Дуда), Департаменту роботи з персоналом, освіти та науки (М. Осійчук), Управлінню громадського здоров'я (А. Григоренко), Управлінню лікарських засобів та медичної продукції (Л. Коношевич), Державній службі України з лікарських засобів (О. Соловйов), Державній санітарно-епідеміологічній службі України (А. Пономаренко), Державній службі України з питань протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та інших соціально небезпечних захворювань (Т. Александріна) здійснювати періодичний контроль за ходом виконання науково-дослідних робіт та забезпечувати впровадження їх результатів у практику охорони здоров'я.

6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра О. Толстанова.

Міністр                                                                                         Р. Богатирьова