Про затвердження Плану-графіка проведення заходів з відстеження результативності прийнятих регуляторних актів Міністерства охорони здоров'я України на 2013 рік

img

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
НАКАЗ
31.01.2013                                                             N 75
м.Київ


Про затвердження Плану-графіка проведення заходів
з відстеження результативності прийнятих регуляторних актів
Міністерства охорони здоров'я України на 2013 рік     

З метою виконання вимог статті 10 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності"

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити План-графік проведення заходів з відстеження результативності прийнятих регуляторних актів Міністерства охорони здоров'я України на 2013 рік (далі - План-графік), що додається.

2. Керівникам структурних підрозділів Міністерства охорони здоров'я України, відповідальним за здійснення відстеження, забезпечити:

2.1. Виконання Плану-графіка у визначені ним терміни відповідно до Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" та Методики відстеження результативності регуляторного акта, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2004 року № 308.

2.2. Розміщення звітів про відстеження результативності прийнятих регуляторних актів на офіційному веб-сайті Міністерства охорони здоров'я України не пізніше, як у десятиденний строк з дня їх підписання Міністром.

2.3. Надсилання звітів про відстеження результативності прийнятих регуляторних актів не пізніше наступного робочого дня з дня їх оприлюднення до Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва.

2.4. Внесення змін до Плану-графіка у разі проведення відстеження результативності (базового, повторного, періодичних) прийнятого регуляторного акта, не включеного до Плану-графіка.

2.5. Подання щокварталу до 1 числа місяця, що настає за звітним, до Юридичного управління інформації про здійснені заходи з відстеження результативності прийнятих регуляторних актів та копії звітів про відстеження результативності прийнятого регуляторного акта.

3. Департаменту інформаційно-організаційного та документального забезпечення (Ю. Сіденко) забезпечити розміщення Плану-графіка та у разі потреби внесення змін до нього на офіційному веб-сайті Міністерства охорони здоров'я України.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра О. Толстанова

Міністр                                                                                         Р. Богатирьова