IIІ Європейська Школа радіології в Україні

img

IIІ Європейська Школа радіології в Україні19-23 березня 2012 року на базі Клініки сімейної медицини (м. Дніпропетровськ) відбудеться ІII Європейська Школа радіології в Україні за участю провідних лекторів з Австрії, Німеччини, Росії та України.

Навчання пройде за підтримки медичного університету Граца (Австрія), засновників Європейської Школи радіології в Європі, представництв: ToshibaMedicalSystems в Україні, Nicomed, AGFA, АТ «УМТ» і ТОВ «Азаріс».

За конкурсним відбором до участі будуть запрошені спеціалісти в області КТ та МРТ, рентгенодіагностики та мамографії, які мають відповідні сертифікати та досвід. Протягом навчання буде забезпечений синхронний переклад.

Детальна інформація та програма школи на сайті: www.toshiba.net.ua або за телефоном: 044 404 49 99.

Для довідки:

ToshibaMedicalSystems – світовий лідер у виробництві обладнання медичного призначення, що пропонує широкий спектр медичного обладнання для медичної візуалізації та є надійним партнером більш ніж у 110 країнах світу. Початок формуванню підрозділу ToshibaMedicalSystems поклав успішний випуск у 1915 році рентгенівських систем. Понад 130 років науково-дослідницькі розробки, що проводить корпорація Toshiba, покращують здоров’я та благополуччя людей в усьому світу.