XX Ювілейна міжнародна виставка «Охорона здоров'я 2011» в рамках УКРАЇНСЬКОГО МЕДИЧНОГО ТИЖНЯ

img

XX Ювілейна міжнародна виставка «Охорона здоров'я 2011» в рамках УКРАЇНСЬКОГО МЕДИЧНОГО ТИЖНЯЗ 11 по 14 жовтня 2011 в Києві відбудеться 20-та Ювілейна міжнародна виставка «Охорона здоров'я 2011». Найважливіша подія медичної галузі України відзначає круглу дату розширеною виставковою експозицією та корисною науковою програмою заходів у рамках УКРАЇНСЬКОГО МЕДИЧНОГО ТИЖНЯ.

У третьому павільйоні Міжнародного виставкового центру (Київ, Броварський проспект, 15) розмістяться вісім спеціалізованих галузевих виставок: «Медика», «Фарма», «Лабораторія», «Техфарм», «Оптика», «Медицина катастроф», «Краса і здоров'я », «Стоматологія».

Організатори виставки — компанії ДП «Прем'єр Експо» (Україна), ITE Group Plc.(Великобританія), GIMA (Німеччина). Співорганізатор виставки: Міністерство охорони здоров'я України, співорганізатор міжнародного конгресу: ІД MEDIX.

 

Учасники виставки

XX Ювілейна міжнародна виставка «Охорона здоров'я 2011» в рамках УКРАЇНСЬКОГО МЕДИЧНОГО ТИЖНЯУ рамках ювілейної виставки більше 250 компаній з 26 країн світу готуються презентувати інноваційні продукти і сучасні технології лікування. Традиційно на виставці представлені об'єднані національні групи компаній Австрії, Китаю, Німеччини, Південної Кореї, Туреччини, Росії та України.

Серед дебютантів «Охорони здоров'я 2011» - такі відомі бренди і виробники, як Agito Medical, «Іскамедтех», «Кітпред», «Медиком», «Орто-Нік», «Вега-Медика». Багато років експонентами виставки є компанії «Біомед», «Гемопласт», «Медапаратура», «Медгарант», «Медіторг Груп», «Мікролайф-Україна», «Оніко», «Радмір», «Сканер», «Профімед», «Техмедконтракт», «УМТ» та багато інших.

При плануванні експозиції організатори виставки «Охорона здоров'я» ретельно відстежують всі нові тенденції в галузі. Цього року особливий акцент у формуванні виставки зроблений на презентації сучасного обладнання для діагностики та терапії.

На відкритому майданчику перед павільйоном буде представлено експозицію «Мобільна медицина». Зокрема, компанія «УМТ» презентує мобільний багатозрізовий комп'ютерний томограф Activion 16 від Toshiba, що його може бути використано для обладнання мобільного госпіталю. Даний томограф має відносно компактні розміри, контроль променевого навантаження, швидкий відгук та можливість 3D-візуалізації знімків. Система Activion 16 оптимально підходить для діагностики пацієнтів з політравмою, комами та іншими невідкладними станами. Його можна використовувати і для діагностики дітей, і для досліджень головного мозку і всього тіла, у тому числі для виявлення розмірів патологічних новоутворень.

В експозиції «Медика» будуть представлені найсучасніші вітчизняні продукти. Харківське підприємство «Радмір» презентує сучасне рентгенівське обладнання, УЗД, мамографи, апарати для мікрохвильової і низькочастотної терапії.

 

Наукова програма: антиейджинг, радіологія, приватна медицина, правові питання

Події наукової програми виставки «Охорона здоров'я 2011» присвячені найбільш актуальним питанням, що цікавлять фахівців галузі.

Вперше в рамках виставки «Охорона здоров'я» 11-13 жовтня пройде I Міжнародний конгрес «Профілактика. Антиейджинг. Україна». Конгрес на три дні об'єднає найбільш авторитетних та титулованих представників медичної науки не тільки з України, але також з США, Ірландії та Румунії. Його організаторами стали Всеукраїнська громадська організація «Асоціація превентивної та антиейджинг медицини», видавництво MEDIX і компанія «Прем'єр Експо».

У програмі конгресу — всі аспекти антиейджингу як нової філософії сучасної профілактичної медицини. Окремі сесії будуть присвячені таким напрямам, як: профілактика та реабілітація серцево-судинних захворювань, корекція вікових гормональних змін та профілактика старіння кістково-м'язової системи, дієтологія та поліпшення якості життя, цукровий діабет та метаболічний синдром, профілактика остеопорозу та остеоартрозу, лікування та профілактика небезпечних інфекційних захворювань (гепатити, менінгіти, TORCH-інфекції, хвороба Епштейна-Барр), якість життя в концепції психосоматики, естетична медицина.

У третій день роботи конгресу відбудеться круглий стіл за участю провідних акушерів-гінекологів, терапевтів, неонатологів, організаторів охорони здоров'я на тему вітамінної профілактики при вагітності. Фахівці зі спортивної медицини обговорять питання безпеки фізичних тренувань, проблему допінгу та скринінгові обстеження професійних спортсменів. Серед важливих тем — профілактика серцево-судинних захворювань та судинних катастроф, зниження ризику інсультів у молодих людей.

У великому засіданні, присвяченому соціально-економічним аспектам профілактики, візьмуть участь представники Міністерства охорони здоров'я, Національної академії медичних наук, Головного управління охорони здоров'я Києва, Національної медичної академії післядипломної освіти ім. П.Л. Шупика, ВГО «Асоціація превентивної та антиейджинг медицини», міжнародних професійних медичних товариств з профілактики. У рамках конгресу буде також презентовано українське видання книги «121 спосіб прожити 121 рік ... і довше».

У день відкриття, 11 жовтня, Асоціація радіологів України проведе розширене засідання «Актуальні питання забезпечення якості радіологічних досліджень». Учасники засідання обговорять складові якості, оснащення медичних установ устаткуванням, підготовку кадрів для діагностичної радіології, радіаційну безпеку під час досліджень та інші теми.

«Профілактика та відновлення здоров'я працюючих - запорука збереження і зміцнення трудового потенціалу України»  — розширену міжгалузеву нараду на цю тему 14 жовтня проведуть Міністерство охорони здоров'я, Міністерство соціальної політики, Федерація роботодавців, Асоціація оздоровчих закладів та Всеукраїнська асоціація фізіотерапевтів та курортологів.

Із розвитком в країні приватної медичної практики у лікарів виникає все більше питань медичного та бізнесового характеру. Пошуком відповідей на ці питання займуться учасники спеціалізованої конференції «Приватна медицина в Україні - 2011» (організатор – компанія «МОРІОН»). На порядку денному - теми правових взаємовідносин між лікувальним закладом, лікарем та пацієнтом, медичне страхування, платні послуги, управління клінікою та її просування.

Питанням інновацій в сучасній медицині присвячений форум «Інновації в лікуванні різних захворювань», співорганізатором якого стала компанія «Прем'єр Експо». Введення паспорту здоров'я, дотримання лікарської таємниці, мирне вирішення конфліктів між пацієнтами та медичними установами – тема науково-практичного форуму «Правові питання медичної діяльності».

 

«Охорона здоров'я» залишається найбільшою медичною виставкою в Україні та міцно утримує четверте місце в рейтингу галузевих подій Європи. Якість організації заходу підтверджено сертифікатом UFI (Всесвітньої асоціації виставкової індустрії).

Компанія ДП «Прем'єр Експо», організатор виставки, торік увійшла до 20 найкращих підприємств України — «Лігу кращих 2010» — отримала звання «Підприємство року 2010».

 

Статистика виставки «Охорона здоров'я 2010»

XIX міжнародна виставка «Охорона здоров'я» відбулася 12-15 жовтня 2010 року.

Виставкова площа - 6700 кв. м.

Кількість експонентів - 250 компаній.

Країни-учасниці - 28 країн.

Відвідування - 10 525 зареєстрованих відвідувачів, 90% з них - фахівці.